Зеленський і маршалок Сейму Польщі обговорили захист українського неба

Зеленський і маршалок Сейму Польщі обговорили захист українського неба

Президент України Володимир Зеленський і маршалок Сейму Республіки Польща Шимон Головня обговорили співпрацю для захисту українського неба.

Про це повідомляє сайт Президента.

Глава держави подякував Польщі за всебічну допомогу Україні в протидії російській агресії та відзначив важливість підтримки України Сеймом.

Дякую за польську адвокацію щодо українського майбутнього членства в ЄС. Ми справді відчуваємо цю підтримку з боку Польщі, і я сподіваюся на позитивне рішення Євросоюзу до кінця червня. Нам потрібна також ваша підтримка напередодні саміту НАТО, – зазначив Президент.

Зеленський розповів про ситуацію на фронті та про російський повітряний терор. Обговорили співпрацю для захисту українського неба.

Президент відзначив рівень співробітництва між парламентами двох країн та ініціативу щодо проведення в Білостоці саміту голів парламентів України, Польщі, Латвії, Литви й Естонії.

Нагадаємо, Столтенберг у розмові з Байденом наголосив на необхідності довгострокової підтримки України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія
Вчора ввечері, 14 квітня в центрі міста Кошалін близько 21 год п'яний 52-річний українець тікав на автомобілі від поліції.
Loading...
Load next