У Саудівській Аравії через спеку кількість загиблих паломників перевищила 1000

У Саудівській Аравії через спеку кількість загиблих паломників перевищила 1000

Кількість загиблих від спеки під час цьогорічного паломництва (хаджу) до Мекки перевищила 1000 осіб.

Про це повідомляє Barron`s із посиланням на AFP.

Зазначається, що більше половини загиблих були незареєстрованими віруючими. Так, із 658 загиблих у Саудівській Аравії 630 осіб не мали реєстрації, розповів арабський дипломат. Серед жертв, про яких стало відомо у четвер, 58 осіб були із Єгипту.

Загалом близько 10 країн повідомили про 1081 смерть під час паломництва у Мецці. Дані про загиблих надійшли через офіційні заяви або від дипломатів.

На початку тижня Національний метеорологічний центр країни повідомив про максимальні 51,8 град. за Цельсієм у Великій мечеті у Мецці.

Окрім Єгипту, смертельні випадки під час хаджу підтвердили також Малайзія, Пакистан, Індія, Йорданія, Індонезія, Іран, Сенегал, Туніс та Іракський Курдистан, хоча у багатьох випадках влада не назвала причину загибелі своїх громадян.

Друзі та родини у середу розшукували паломників, які досі вважаються зниклими безвісти, йдеться у матеріалі.

Нагадаємо, Загарбники на ТОТ почали нову хвилю конфіскації транспорту у цивільних - ЦНС

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зіткнення одразу трьох вантажівок: на Одещині сталася смертельна ДТП (фото) Зіткнення одразу трьох вантажівок: на Одещині сталася смертельна ДТП (фото)
У поліції попереджають, що проїзд на вказаній ділянці автодороги наразі ускладнено.
На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео) На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео)
Близько п'ятої години ранку недалеко від селища Любашівка Одеської області сталося зіткнення двох вантажних та трьох легкових автомобілів.
На Донбасі внаслідок обстрілів російських бойовиків загинув 86-річний дідусь (фото) На Донбасі внаслідок обстрілів російських бойовиків загинув 86-річний дідусь (фото)
Російські окупанти обстріляли село Новоселівку Другу із забороненого озброєння в результаті якого загинув 86-річний місцевий мешканець.
Loading...
Load next