Удар по Харкову: троє загиблих, кількість постраждалих зросла до 29

Удар по Харкову: троє загиблих, кількість постраждалих зросла до 29

Унаслідок обстрілу Харкова вдень у суботу, 22 червня, зазнали поранень 29 осіб, троє людей загинули.

Про це написав Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

За словами Клименка, ворог продовжує знищувати цивільну інфраструктуру Харкова.

За оновленими даними станом на 17:00, через російський удар по Харкову загинули троє осіб, ще 29 поранені.

Клименко зауважив, що з перших хвилин на місцях влучань за різними адресами працювали понад 250 рятувальників та поліцейських. Комунальники та волонтери допомагають розбирати завали, надавати допомогу потерпілим.

Психологічна підтримка, юридична консультація, охорона майна громадян - під увагою екстрених служб системи МВС, - зауважив Клименко.

Як повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Телеграмі, 16 постраждалих госпіталізовані, двоє з них діти. Ще четверо перебувають у важкому стані.

Голова ОВА наголосив, що обстрілом пошкоджена виключно цивільна інфраструктура: будинок, зупинки громадського транспорту, магазини.

Нагадаємо, Окупанти вивезли чергову групу із 43 дітей з ТОТ Бердянська

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Житловий будинок в районі Жулян потрапив під удар (фото, відео) Житловий будинок в районі Жулян потрапив під удар (фото, відео)
У Києві майже продірявило будинок.
Смертельна ДТП у Харкові: суд продовжив арешт 16-річному водію Infinity (відео) Смертельна ДТП у Харкові: суд продовжив арешт 16-річному водію Infinity (відео)
6 жовтня приблизно о 20:40 в районі перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеської у Харкові сталося зіткнення автомобілів Chevrolet Aveo та Infiniti, який рухався на червоний сигнал світлофора та за кермом якого перебував підозрюваний.
Loading...
Load next