Удар по університету в Івано-Франківську: пошкоджено 14 будівель і 815 вікон

Удар по університету в Івано-Франківську: пошкоджено 14 будівель і 815 вікон

Внаслідок ворожого ракетного удару в ніч на суботу пошкоджено 14 будівель Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Про це повідомляє Група Нафтогаз.

За попередньою оцінкою руйнувань, ворожі ракети пошкодили 14 будівель навчального закладу, 815 вікон, 25 вхідних дверей та близько 1160 квадратних метрів покрівлі.

Група Нафтогаз заявила, що допоможе відновити пошкоджені будівлі університету.

Наразі фахівці уточнюють збитки, завдані ворожим обстрілом.

Як відомо, на Івано-Франківщині армія РФ завдала ракетного удару по території навчального закладу. Кілька навчальних корпусів частково зруйновані, інші зазнали ушкоджень.

Згодом стало відомо, що пошкодженим ракетою навчальним закладом на Прикарпатті виявився Національний технічний університет нафти і газу.

Нагадаємо, Окупанти вивезли чергову групу із 43 дітей з ТОТ Бердянська

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com 

Читайте також
Бойовики обстріляли хлібне поле поблизу прифронтового Нью-Йорка (фото) Бойовики обстріляли хлібне поле поблизу прифронтового Нью-Йорка (фото)
Окупанти продовжують скоювати злочини проти мирного населення українських сіл і містечок прифронтової зони.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
З гранатометів та кулеметів: окупанти обстріляли автомобіль української сторони СЦКК (відео) З гранатометів та кулеметів: окупанти обстріляли автомобіль української сторони СЦКК (відео)
Внаслідок обстрілу, на щастя, ніхто не постраждав.
Loading...
Load next