Зеленський увів у дію рішення РНБО про створення Сил безпілотних систем ЗСУ

Зеленський увів у дію рішення РНБО про створення Сил безпілотних систем ЗСУ

Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони (РНБО) про створення Сил безпілотних систем у структурі ЗСУ.

Відповідний указ №382/2024 опублікований на сайті Офісу президента.

Своїм указом Володимир Зеленський постановив затвердити рішення РНБО щодо створення у структурі Збройних сил України Сил безпілотних систем як окремого роду сил.

Контроль за виконанням цього рішення покладено на секретаря РНБО Олександра Литвиненка. Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, В Україні забронювали 100% саперів, залучених до розмінування ‒ рішення уряду

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Loading...
Load next