Данія надасть Україні ще €4,7 млн на відновлення енергооб'єктів у двох областях

Данія надасть Україні ще €4,7 млн на відновлення енергооб'єктів у двох областях

Міністерство закордонних справ Данії надасть Україні 4,7 млн євро для відновлення пошкоджених енергетичних об’єктів у Харківській та Миколаївській областях.

Про це повідомили у Міністерстві енергетики.

Ця сума надійде до фонду підтримки української енергетики. Загальна сума перерахованих та анонсованих внесків до фонду наразі становить понад 551 мільйон євро.

Данія стала першим спонсором фонду підтримки енергетики України, зробивши внесок для відновлення української енергетики ще у квітні 2022 року. Ми щиро дякуємо партнерам за цю незмінну позицію і продовження підтримки. Її особливо гостро потребують саме прифронтові області, енергетичні об’єкти яких щоденно зазнають ворожих атак, — зазначив міністр енергетики України Герман Галущенко.

Нагадаємо, У застосунку "Резерв+" з'явився статус бронювання від мобілізації

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Данії вандали розмалювали пам'ятник Шевченкові у російський триколор У Данії вандали розмалювали пам'ятник Шевченкові у російський триколор
У місті Копенгаген невідомі осквернили пам'ятник українському письменнику та художнику Тарасу Шевченку. Його розмалювали у кольори прапора Російської Федерації - білий, синій та червоний.
Loading...
Load next