Німеччина допоможе модернізувати енергетичну інфраструктуру Миколаївщини

Німеччина допоможе модернізувати енергетичну інфраструктуру Миколаївщини

Начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Мартіном Єґерем, на якій посол підтвердив готовність модернізувати енергетичну інфраструктуру регіону.

Про це повідомляє Миколаївська ОВА.

Під час зустрічі сторони обговорили подальшу співпрацю у сфері фінансування закупівлі додаткових джерел генерації електричної й теплової енергії, а також попередні домовленості з німецькими партнерами, досягнуті на Конференції з питань відновлення України (Ukraine Recovery Conference – 2024) у Берліні, - йдеться в повідомленні.

Кім наголосив при зустрічі на важливості забезпечення енергетичної стійкості регіону.

Завдяки співпраці з німецькими партнерами ми не лише модернізуємо інфраструктуру Миколаївщини, але й зробимо її більш стійкою до майбутніх викликів. Впровадження додаткових джерел генерації енергії, таких як когенераційні установки, забезпечить більшу надійність нашої енергосистеми, – наголосив він.

Зі свого боку Мартін Єґер підтвердив готовність ФРН продовжувати підтримку та фінансування енергетичних проєктів в Україні.

Німеччина залишається надійним партнером України. Ми готові сприяти впровадженню нових технологій у сфері генерації енергії та підтримувати інноваційні проєкти, – сказав Єґер.

Керівник ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов розповів про підготовку до наступного опалювального сезону й переваги встановлення когенераційних установок для забезпечення стабільного його проходження.

Нагадаємо, У Google Перекладачі з'явиться понад 100 нових мов, серед них ‒ кримськотатарська

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next