Уперше за п'ять років Росія віддала політв'язня з Криму - Ташева

Уперше за п'ять років Росія віддала політв'язня з Криму - Ташева

Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелял (Джелялов) став першим кримським політв'язнем, якого Росія віддала Україні в рамках обміну з 2019 року.

Про це повідомила представниця Президента України в Автономній Республіці Крим Таміла Ташева в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

З 2019 року звільнення кримських полонених фактично було призупинено, тому що кремлівська влада не була готова віддавати кримських в'язнів, - заявила Ташева.

Вона нагадала, що станом на вчора таких в'язнів було 218, тепер, зі звільненням Джеляла, їх стало 217. Серед них 60% - кримські татари.

Нагадаємо, Хакери спільно з ГУР атакували російські компанії, що підтримують війну

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото) Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото)
Російська Федерація й надалі продовжує збільшувати свою військову силу поблизу українсько-російських кордонів. Зокрема збільшується кількість авіації, яка була помічена у Криму та поблизу України.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС
Бойовики відкривали вогонь біля Пісків. Завдяки зусиллям наших воїнів, рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
Loading...
Load next