Удар по аеродрому в Криму — найбільша втрата російської авіації з часів Другої світової війни, — СNN

Удар по аеродрому в Криму — найбільша втрата російської авіації з часів Другої світової війни, — СNN

За дослідженнями СNN, втрати росіян внаслідок удару по аеродрому в Криму є нищівними. Адже це найбільші втрати в авіації ворога в порівнянні з усіма іншими з часів Другої світової війни.

Про це повідомляє СNN.

Щонайменше сім російських військових літаків було знищено після вибухів у Криму. Про це свідчать нові супутникові знімки.

Знищені військові літаки на аеродромі в Саках, схоже, були бомбардувальниками Су-24 і багатоцільовими винищувачами Су-30.

Згідно з дослідженнями CNN, це може бути найбільшою втратою військової авіації москви за один день з часів Другої світової війни, – йдеться в повідомленні.

Ще два військові літаки, схоже, були пошкоджені. Цікаво, що супутникові зображення вказують на навмисну ​​атаку, а не на нещасний випадок. Усе через наявність трьох великих кратерів.

У росії повідомили, що вибухи також завдали шкоди сусідньому місту. У деяких будівлях повибивало вікна, є знеструмлені багатоповерхівки, пошкоджені магазини і культурний центр.

Нагадаємо, раніше ЗСУ завдали удару по мосту біля Каховської ГЕС.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС
Бойовики відкривали вогонь біля Пісків. Завдяки зусиллям наших воїнів, рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
Loading...
Load next