Зеленський нагородив орденами «За мужність» двох запорізьких енергетиків, одного з них - посмертно

Зеленський нагородив орденами «За мужність» двох запорізьких енергетиків, одного з них - посмертно

Президент України Володимир Зеленський нагородив двох співробітників НЕК “Укренерго” орденами “За мужність”, одного з них - посмертно.

Про це повідомляє Укренерго.

Світло, що дається дорогою ціною. Одразу двоє співробітників Укренерго отримали високу державну нагороду – орден “За мужність” III ступеня – з нагоди Дня Конституції України. Для одного з них ця відзнака посмертна, - йдеться у повідомленні.

Диспетчери Запорізького регіонального центру обслуговування мережі Укренерго Денис Новіков і Валентин Перепечай були на робочій зміні під час російського удару по одній із підстанцій 22 червня. Денис загинув, а Валентин отримав поранення.

Дякуємо за мужність, що була відзначена і Президентом України, - наголосили в компанії.

Нагадаємо, Хакери спільно з ГУР атакували російські компанії, що підтримують війну

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next