«Укренерго» проводить перевірку щодо працівники, який заперечував державність України

«Укренерго» проводить перевірку щодо працівники, який заперечував державність України
«Укренерго» відсторонило від виконання посадових обов’язків співробітника, якого правоохоронці підозрюють у виправдовуванні воєнних злочинів росіян та передачі приятелям наслідків атак на енергообʼєкти.

В «Укренерго» зауважили, що забезпечують «максимальну» співпрацю зі слідством. Також  компанія створила внутрішню комісію, яка здійснює службову перевірку.

Про це йдеться в заяві компанії. 

Будь-які прояви виправдовування російської агресії для колективу “Укренерго” є неприйнятними, — йдеться у повідомленні.

Компанія зауважила, що від атак окупантів на робочих місцях загинули 9 їхніх співробітників, а ще 11 — полягли на фронті, зі зброєю в руках.

Нагадаємо, Приниження військових: бійці підрозділу "Асгард" заявили, що попри заяву Cухопутних військ ситуація не змінюється

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Посадовець Укренерго заперечував державність України (ВІДЕО) Посадовець Укренерго заперечував державність України (ВІДЕО)
Служба безпеки задокументувала підривну діяльність посадовця НЕК «Укренерго», який виправдовував збройну агресію РФ.
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності
Співробітників Служби безпеки України перевели у режим підвищеної готовності в усіх областях України. Таке рішення зумовлене агресією Російської Федерації на Сході країни.
Loading...
Load next