Президент зустрівся зі звільненим з російського полону Наріманом Джелялом

Президент зустрівся зі звільненим з російського полону Наріманом Джелялом

Президент України зустрівся зі звільненим з російського полону заступником голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріманом Джелялом, якого окупанти утримували в неволі з 2021 року.

Про це Володимир Зеленский повідомив у соцмережі.

З полону Наріман надсилав листи, і в одному з них він написав: «Ми боремося не тільки за цілісність територій, але й за єдність нашого суспільства, нашої прекрасної, сильної нації». Важливі слова, які нагадують, що в єдності, усі разом ми можемо досягти навіть найскладніших результатів та обов’язково повернемо безпеку всім нашим людям і мир Україні. Дякую кожному, хто допомагає. Дякую Наріману за цю зустріч! Дякую за силу!, - написав Зеленський.

Нагадаємо, Хакери спільно з ГУР атакували російські компанії, що підтримують війну

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next