Цього тижня Росія вдарила по Україні понад 40 ракетами, 750 КАБами і 200 дронами - Зеленський

Цього тижня Росія вдарила по Україні понад 40 ракетами, 750 КАБами і 200 дронами - Зеленський

Цього тижня російські загарбники вдарили по Україні понад 40 ракетами різних типів, 750 керованими авіаційними бомбами і 200 ударними БПЛА різних типів.

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський.

За словами глави держави, "Росія завжди знає, куди б’є своїми ракетами та бомбами, і це свідомий та цілеспрямований російський терор".

Понад 40 ракет різних типів, 750 керованих авіаційних бомб та 200 ударних БпЛА різних типів застосували росіяни проти наших міст і сіл протягом цього тижня, - додав він.

На переконання Зеленського, "за такий терор окупант має відповідати перед судом та історією і вже відповідає перед силою наших воїнів. Усіх тих українців і українок, які повертають справедливість, які знищують окупанта й захищають наші позиції. Саме так захищають, як потрібно для збереження української незалежності й досягнення наших завдань".

Президент подякував кожному й кожній, хто підтримує й рятує життя! Всім рятувальникам, медикам, працівникам комунальних підприємств, волонтерам, а також "всім, хто допомагає нашим людям долати наслідки терору".

Нагадаємо, Times: США блокують британський дозвіл для України бити ракетами Storm Shadow по росії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next