З початку літа у водоймах Києва потонули вже дев'ятеро людей

З початку літа у водоймах Києва потонули вже дев'ятеро людей

Перша трагедія сталася просто на День захисту дітей 1 червня, коли у озері знайшли тіло хлопчика, останній сумний випадок трапився 30 червня на звичайному міському пляжі на Гідропарку.

За перший місяць літа у Дніпрі, на ставках та озерах Києва загинули вже 9 людей. Червень розпочався з трагедії - просто на День захисту дітей у одному з озер Шевченківського району загинув хлопчик. А завершився місяць ще однією фатальною історією: чоловік потонув під час купання в Дніпрі на міському пляжі.

Про сумні підсумки місяця повідомили у ГУ ДСНС України у Києві. Загалом у водоймах міста за червень потонули дев'ятеро містян, серед них - декілька дітей.

Останній випадок стався просто на міському пляжі у Гідропарку, що належить до Дніпровського району міста. У ДСНС розповіли про виклик на лінію Служби порятунку "101", що надійшов у неділю, 30 липня. Відпочиваючі повідомили надзвичайників про те, що на поверхні води зникла людина. Її тіло, нажаль, виявили невдовзі після початку рятувальних заходів.

Водолази-рятувальники виявили потопельника чоловічої статі на відстані 12 метрів від берега, на глибині 3 метрів. За допомогою водолазно-рятувального спорядження тіло було доставлено до берега та передано службі "102". Обставини трагічного випадку встановлюватимуть правоохоронні органи, - розповіли у ДСНС Києва.

Нагадаємо, У Києві не впроваджуватимуть графіки відключення водопостачання - КМДА

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next