Поблизу Києва прикордонники зупинили паломницю Лаври з пачкою російських рублів

Поблизу Києва прикордонники зупинили паломницю Лаври з пачкою російських рублів

Поблизу столиці військові Держприкордонслужби виявили у паломниці Лаври пачку російських рублів і пропагандистські матеріали в телефоні

Про це інформує Державна прикордонна служба України.

Прикордонники затримали паломницю Києво-Печерської Лаври, яка перевозила значну кількість готівки в різній валюті. Серед іноземних купюр були російські рублі.

Жінка 1984 року народження є уродженкою Дніпропетровської області. Під час виявлення валюти ворога монашка заявила, що це нібито пожертви громадян для. Також в телефоні паломниці прикордонники виявили матеріали проросійського характеру. Зокрема, відео з ворожим диктатором Володимиром Путіним. Паломницю передали співробітникам Служби безпеки України.

Нагадаємо, На окупованій ЗАЕС були міни - МАГАТЕ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Loading...
Load next