У Тернополі автівка врізалася в дерево, загинула 16-річна пасажирка

У Тернополі автівка врізалася в дерево, загинула 16-річна пасажирка

У Тернополі водій Мерседесу не впорався з керуванням та в'їхав у дерево. Внаслідок ДТП загинула 16-річна дівчина, ще чотирьох людей вдалося врятувати.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Тернопільській області. 

Відомо, що аварія трапилася 30 червня на перехресті вулиць Тролейбусна та Бережанська у Тернополі. Водій автомобіля Mersedes не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом. Внаслідок чого загинула 16-річна пасажирка, а також травмовано 4 особи.

Особовим складом рятувального підрозділу деблоковано (врятовано) водія та трьох пасажирів, та передано медикам. Від ДСНС залучено 3 одиниці техніки та 11 чоловік особового складу, – додали у дописі.

Нагадаємо, У Києві не впроваджуватимуть графіки відключення водопостачання - КМДА

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Аварія з рейсовим автобусом на Тернопільщині: двоє з дев'яти травмованих померли у лікарні (фото) Аварія з рейсовим автобусом на Тернопільщині: двоє з дев'яти травмованих померли у лікарні (фото)
Внаслідок ДТП постраждали 9 осіб, серед них – водій маршрутки, яка курсувала з Тернополя до Кременця.
У мережі з'явилося відео з салону Infitiny за лічені хвилини до кривавої аварії (відео) У мережі з'явилося відео з салону Infitiny за лічені хвилини до кривавої аварії (відео)
На записі чутно, як водій вихваляється перед пасажирами шаленою швидкістю та отримує схвальні відгуки.
На Львівщині раптово помер водій шкільного автобуса (фото) На Львівщині раптово помер водій шкільного автобуса (фото)
Сьогодні, 19 квітня, на Львівщині у місті Червоноград близько 17 год раптово помер водій шкільного автобусу, що перевозив дітей. 
Loading...
Load next