На Закарпатті водій вантажівки наїхав на пішохода – чоловік помер на місці

На Закарпатті водій вантажівки наїхав на пішохода – чоловік помер на місці

Водій наїхав на пішохода, який переходив дорогу в невстановленому місці. Внаслідок травм він одразу помер.

Про це повідомляє ГУНП поліції в Закарпатській області.

Сьогодні, 20 листопада, о 5-й ранку трасі М-06, неподалік села Абранка Мукачівського району сталася ДТП. Як зазначили правоохоронці, на 41-річного чоловіка, який переходив дорогу в невстановленому місці, наїхав 21-річний водій, рухаючись трасою "Київ-Чоп" на вантажному автомобілі "IVECO". Від отриманих травм пішохід помер на місці аварії.

Як встановило слідство, водій, який перебував за кермом, був тверезий, а за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Стаття 286. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)

У справі призначать ряд експертних досліджень, в результаті яких встановлять усі об’єктивні обставини аварії. Слідство триває.

Нагадаємо, Японія завершила третій цикл скидання в океан очищеної води з АЕС

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зіткнення вантажівки та легковика: у ДТП під Києвом загинула 11-річна дівчинка (фото) Зіткнення вантажівки та легковика: у ДТП під Києвом загинула 11-річна дівчинка (фото)
Матір дитини та 28-річний водій вантажівки не постраждали.
На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці
Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.
В Угорщині мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: серед постраждалих є українці (фото) В Угорщині мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: серед постраждалих є українці (фото)
Внаслідок аварії загинуло п'ятеро осіб - троє громадян Угорщини, один громадянин України та ще одна людина з подвійним угорсько-українським громадянством. Водій вантажівки, в яку в'їхав мікроавтобус, при цьому майже не постраждав.
Loading...
Load next