Зеленський: в Україні є 14 неукомплектованих бригад

Зеленський: в Україні є 14 неукомплектованих бригад

Президент Володимир Зеленський заявив, що через затримку постачання військової допомоги 14 українських бригад залишаються в резерві неукомплектованими.

Про це він повідомив в інтерв’ю для Bloomberg.

Зеленський заперечив, що на фронті склалася патова ситуація, натомість назвавши її проблемною. За його словами, проблему можна розв’язати, «якщо є бажання й інструменти».

У нас є бажання, а інструменти не прийшли. У нас стоїть резерв — 14 бригад неукомплектованих, у яких немає відповідної зброї, про яку вже голосували, про яку говорили. Пакети повинні приходити, але вони ідуть, на жаль, повільно, — заявив глава держави.

Він додав, що контрнаступ відбудеться тоді, коли буде зброя, і зауважив, що з особовим складом ситуація «набагато краща, ніж була три місяці тому».

Нагадаємо, В ООН заявили про великі втрати серед мирних жителів України за весну 2024 року

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Пожежі в Туреччині: МЗС готується повертати громадян України в разі погіршення ситуації Пожежі в Туреччині: МЗС готується повертати громадян України в разі погіршення ситуації
Лісові пожежі, які вирують в Туреччині наблизилися впритул до популярних курортів в провінції Анталія, де наразі перебуває багато українських туристів.
Loading...
Load next