У ГУР розповіли про наслідки зупинки Оскольського електрометалургійного комбінату для ВПК Росії

У ГУР розповіли про наслідки зупинки Оскольського електрометалургійного комбінату для ВПК Росії

Внаслідок атаки дронів ГУР 1 липня єдине металургійне підприємство повного циклу в Росії - Оскольський електрометалургійний комбінат було зупинено. У розвідці розповіли про наслідки для ВПК Росії

Про це повідомив представник ГУР МО Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

За його словами, зупинення Оскольського електрометалургійного комбінату імені Угарова, що у Білгородській області РФ, спричинить значні наслідки для окупантів, "тож це добрі новини для всіх тих, хто виступає проти агресії РФ". 

Юсов підкреслив, що основними замовниками підприємства є саме військові, а сам комбінат спеціалізується на виробництві автотехніки, бронетехніки та усього, для чого використовують метал. 

Це єдине металургійне підприємство повного циклу в Росії. Воно зупинене. І скажімо, на найближчі місяці відновлення роботи у повному обсязі буде там проблематичним. Це означає ускладнення і зрив виконання оборонних замовлень, відповідно ланцюжків постачань, - заявив представник ГУР.

Нагадаємо, На Прикарпатті прибрали блокпост, на якому місцеві напали на військового ТЦК

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next