ЗСУ стримують навали ворога, найближчі місяці будуть непрості - Юсов

ЗСУ стримують навали ворога, найближчі місяці будуть непрості - Юсов

На сході України російські війська намагаються вести активні наступальні операції, найближчі місяці на фронті будуть непростими.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» сказав представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов.

Юсов зазначив, що по всій лінії фронту відбуваються військові дії, але «окремим напрямком стоїть український схід, Донецька та Луганська області». За його словами, там спроби наступальних операцій ворога носять особливо активний характер.

Так, найближчі місяці будуть непрості. Ми зараз спостерігаємо наживо, як наші оборонці стримують чергові навали, зокрема, і на сході від російських окупантів. І ситуація по Часовому Яру, і на інших ділянках - це все видно в живому режимі, - сказав Юсов.

Нагадаємо, У Польщі група українців ошукувала людей через онлайн-магазини

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next