У Києві та Кривому Розі 9 липня оголосили днем жалоби

У Києві та Кривому Розі 9 липня оголосили днем жалоби

У Києві та Кривому Розі, що на Дніпровщині, 9 липня оголосили днем жалоби внаслідок російського масованого ракетного удару.  

Про це повідомили міський голова Києва Віталій Кличко та голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

У цей день будуть приспущені прапори на всіх комунальних будівлях столиці. Також влада рекомендує приспустити державні прапори на будівлях державної та приватної форм власності. 

Київська влада також зауважила, що 9 липня в місті заборонені будь-які розважальні заходи, та звернулася до телеканалів і радіостанцій з проханням внести відповідні зміни до сітки мовлення. 

Нагадаємо, Ляшко розповів про наслідки удару по «Охматдиту»

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото) Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото)
З початку цієї доби, 26 квітня, було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Loading...
Load next