Ворог регулярно змінює тактику ударів по інфраструктурі України - Євлаш

Ворог регулярно змінює тактику ударів по інфраструктурі України - Євлаш

Росіяни регулярно змінюють висоту та швидкість ракет і дронів, які запускають по території України.

Про це повідомив в ефірі загальнонаціонального телемарафону речник командування Повітряних сил Ілля Євлаш.

Ми бачимо, що ворог постійно зберігає присутність своїх ударних безпілотних літальних апаратів типу "Shahed", які застосовує з півночі та з півдня нашої країни. Зокрема, під ударом залишається наша енергетична інфраструктура. Ми бачимо також і комбіновані атаки з боку росіян: ракети Х-101 та Х-555 в поєднанні з БпЛА. Ворог також постійно застосовує зміни тактики: змінює висоти, швидкість, постійно шукає різні варіанти, як можна дістатися тих чи інших об'єктів, ‒ заявив він.

Водночас речник акцентував на ефективності роботи протиповітряної оборони України.

Більшість ракет і дронів збиваються. Ми маємо свою розвідку, маємо напрацювання, аби ефективно відбивати удари противника, ‒ зазначив він.

Євлаш додав, що силам протиповітряної оборони необхідно більше установок та різного типу боєприпасів для того, аби краще захищати територію країни.

Нагадаємо,

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото) Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото)
З початку цієї доби, 26 квітня, було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Loading...
Load next