Зеленський про удар по «Охматдиту»: У такі моменти хочеться вбити путіна

Зеленський про удар по «Охматдиту»: У такі моменти хочеться вбити путіна

Президент України Володимир Зеленський вважає, що росія навмисно завдала удару по дитячій лікарні «Охматдит» у Києві напередодні саміту НАТО. За його словами, в таких ситуаціях «хочеться вбити» російського лідера володимира путіна.

Про це глава держави повідомив після виступу в Президентському фонді та Інституті Рональда Рейгана.

Я батько, я президент, я людина. (…) Коли ти бачиш цих людей, батьків, коли їхні діти помирають — у такі моменти ти хочеш убити путіна, — заявив Зеленський.

Крім того, на його думку, удару по «Охматдиту» росіяни завдали спеціально перед самітом НАТО у Вашингтоні. Український президент каже, що це був «сигнал», і російська ракета летіла прямо в дитячу лікарню.

Нагадаємо, Платформа United24 зібрала для «Охматдиту» ₴300 мільйонів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next