В Україні внаслідок масованої російської атаки 8 липня - 44 загиблих

В Україні внаслідок масованої російської атаки 8 липня - 44 загиблих

Унаслідок масованої атаки РФ на Україну у понеділок, 8 липня, загинули 44 людини, 196 людей постраждали, 11 осіб вдалося врятувати.

Про це повідомила керівниця пресслужби ДСНС Світлана Водолага.

8 липня в нас була одна з наймасованіших атак росіян на нашу країну, зокрема на столицю. Під обстріли в ранковий час потрапили Київ, Дніпро, Кривий Ріг та частково Київщина. На жаль, загинули 44 особи та 196 осіб постраждали, з них 10 дітей. Рятувальниками було врятовано 11 осіб, з них троє дітей, – сказала Водолага.

У Києві внаслідок атаки загинули 33 людини, 125 осіб постраждали, з них 10 дітей, 11 людей було врятовано.

8 липня рятувальники виїжджали у сім районів столиці, було оброблено понад 500 заявок на лінію 101 щодо влучань, падіння уламків.

Загалом рятувальники працювали на 18 локаціях. Наймасованішими та найстрашнішими були п’ять локацій: дитяча лікарня "Охматдит", медичний заклад "Адоніс", житловий будинок у Шевченківському районі, в Голосіївському районі та бізнес-центр на Ушинського. Саме там, де загинули люди, – зазначила Водолага.

Нагадаємо, Країни Балтії відключаться від спільної з Росією енергосистеми

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Неспокійний Великдень: внаслідок обстрілів на Харківщині померло 2 людей Неспокійний Великдень: внаслідок обстрілів на Харківщині померло 2 людей
За попередніми даними в області 11 поранених, у тому числі 11-річна дитина.
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Loading...
Load next