З такими запасами ракет росіяни можуть і будуть продовжувати такі атаки, - Умєров

З такими запасами ракет росіяни можуть і будуть продовжувати такі атаки, - Умєров

Міністр оборони Рустем Умєров каже, що росіяни багато місяців накопичували ракети, щоб масовано вдарити по Україні, і вони можуть продовжити такі атаки з огляду на запаси ракет.

Про це глава МОУ написав після ракетного обстрілу в п’ятницю, 29 грудня.

Масована ракетна атака держави-терориста на нашу землю. Багато місяців росіяни накопичували ракети ось для цього: удари по житлових будинках, торговельних центрах, лікарнях. По мирних українських містах.

За даними Повітряних сил, окупанти використовували аеробалістичні, балістичні, крилаті, зенітно-керовані ракети, дрони-камікадзе “Шахед”. 18 стратегічних бомбардувальників запускали Х-101/Х-505. Це наймасованіша атака з повітря за цю війну.

Росіяни вбили і поранили наших громадян, зруйнували інфраструктуру. Знову й знову росія демонструє всьому світу, що не має іншої мети, ніж терор, ніж вбивства, ніж геноцид українців. За кожен з цих злочинів буде справедливе покарання, – написав Умєров.

Очевидно, що з такими запасами ракет, які є в держави-агресора, вони (росіяни) можуть і будуть продовжувати такі атаки, – зазначив міністр.

Він запевнив, що Україна продовжить роботу з урядами країн-партнерів щодо надання нашій країні достатньої кількості засобів ППО, щоб убезпечити наш народ від смертельної небезпеки майбутніх атак.

Нагадаємо, Туск проводить нараду з силовиками на тлі появи "невідомого об'єкта" з території України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Проросійські бойовики обстріляли Щастя на Донбасі: поранили голову місцевої ВЦА (відео) Проросійські бойовики обстріляли Щастя на Донбасі: поранили голову місцевої ВЦА (відео)
Внаслідок обстрілу був поранений керівник відомства Олександр Дунець. Йому вже зробили операцію - стан здоров'я чоловіка задовільний та він вже на робочому місці.
Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео) Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео)
Зранку бойовики почали обстрілювати Авдіївку. Працівників залізничної станції міста та пасажирів було евакуйовано в укриття. Постраждалих серед залізничників немає.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Loading...
Load next