Люксембург і Данія в межах ІТ-коаліції передали Україні обладнання на €2 мільйони

Люксембург і Данія в межах ІТ-коаліції передали Україні обладнання на €2 мільйони

У межах ІТ-коаліції Люксембург і Данія передали Україні мережеве обладнання на 2 мільйони євро.

Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони.

ІТ-коаліція завдяки внескам Люксембургу та Данії передала Україні мережеве обладнання та допоміжні ліцензії загальною вартістю понад 2 млн євро. Це обладнання посилить потужність центрів обробки даних та кіберзахисту Міністерства оборони та Збройних сил України, - йдеться в повідомленні.

У МОУ зауважили, що раніше ІТ-коаліція, очолювана Естонією та Люксембургом, передала Збройним силам України ноутбуки, монітори та інше комунікаційне обладнання вартістю 900 тисяч євро. Загалом на потреби розбудови ІТ-інфраструктури для Міністерства оборони та Сил оборони України ІТ-коаліція вже передала допомогу на понад 5 млн євро у межах внесків Великої Британії, Данії, Литви, Латвії, Люксембургу та спільно з Канадою.

Фахівці з кіберзахисту Міноборони та ЗСУ захищають інформаційно-комунікаційні системи та мережі від кібератак. Нова партія обладнання дозволить покращити захист наших мереж та сприятиме впровадженню низки інформаційних систем — це один з наших пріоритетів, - наголосила заступниця міністра оборони з питань цифрових трансформацій, цифрового розвитку та цифровізації Катерина Черногоренко.

Нагадаємо, Ердоган намагався вмовити Шольца скасувати заборону на продаж винищувачів Eurofighter

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україну незаконно ввозили брендовий одяг під виглядом гуманітарної допомоги (фото) В Україну незаконно ввозили брендовий одяг під виглядом гуманітарної допомоги (фото)
Брендовий одяг ввозили в Україну під виглядом гуманітарної допомоги для малозабезпечених сімей. Цим самим "перевізники" ухилялись від сплати податків, що призвело до недоотримання державою десятків мільйонів гривень.
У Києві на мосту поліцейські врятували одразу двох самогубців (відео) У Києві на мосту поліцейські врятували одразу двох самогубців (відео)
Один із чоловіків, який намагався вкоротити собі віку сидів за поручнями мосту, а інший самогубця вже встиг стрибнути у воду.
У Карпатах рятувальники допомогли жінці, яка знепритомніла на туристичному маршруті У Карпатах рятувальники допомогли жінці, яка знепритомніла на туристичному маршруті
На туристичному гірському маршруті у Карпатах одній із туристок стало зле. Жінку довелося евакуювати на ношах.
Loading...
Load next