Окупанти забирають рушниці у людей на ТОТ Запорізької області, щоб збивати дрони

Окупанти забирають рушниці у людей на ТОТ Запорізької області, щоб збивати дрони

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області загарбники забирають рушниці у людей, щоб ними збивати українські безпілотники.

Про це повідомила голова Бердянської МВА Вікторія Галіціна.

Вона зазначила, що окупанти просять місцевих мешканців віддати свої мисливські рушниці для "полювання на дрони".

За її словами, загарбники на ТОТ заявляють, що "двостволки" виявилися "надзвичайно ефективним засобом" проти українських безпілотників. 

Тому рашисти люб'язно пропонують місцевим жителям добровільно-примусово здати наявну зброю. Це може свідчити про дефіцит зброї у окупантів та перебої з постачанням. Не виключено, що окупанти просто бояться озброєного населення, - додала Галіціна.

Також вона наголосила, що росіяни вчергове намагаються роззброїти місцевих жителів, тепер під виглядом "боротьби з дронами".

Нагадаємо, У Зеленського розповіли про подальший план дій з "формулою миру"

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупований Крим знову затопило: у Керчі вулицями плавають кавуни та дині  (відео) Окупований Крим знову затопило: у Керчі вулицями плавають кавуни та дині (відео)
Окупанти просять місцевих жителів бути готовими до можливої евакуації через підтоплення в результаті сильних дощів.
Окупанти в Криму засудили українця Івана Яцкіна на 11 років колонії суворого режиму Окупанти в Криму засудили українця Івана Яцкіна на 11 років колонії суворого режиму
Верховний суд Криму оголосив вирок громадянину України Івану Яцкіну за кримінальною справою про нібито збір та передачу Україні інформації, що становить державну таємницю Росії. Чоловіка засудили до 11 років ув'язнення у колонії суворого режиму.
Loading...
Load next