Четверо військових втекли із навчальної частини й намагалися перейти у Молдову

Четверо військових втекли із навчальної частини й намагалися перейти у Молдову

Працівники Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі військовослужбовця, який намагався нелегально перетнути кордон з Молдовою.

Про це повідомляє ДБР.

За оперативними даними, 14 липня в Захарівському районі Одеської області четверо військовослужбовців втекли із навчальної частини та намагались пішки перейти до Республіки Молдова.

Під час спроби переходу кордону прикордонники помітили їх та затримали.

Один із втікачів напав на прикордонника, намагаючись втекти. У відповідь той застосував табельну зброю і застрелив нападника.

Тривають невідкладні слідчі дії, встановлюються всі обставини події. Попередня кваліфікація правопорушення: перевищення службових повноважень працівником правоохоронного органу, які спричинили тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, Бійцям спецбатальйону з колишніх в’язнів "Шквал" 47-ї ОМБр вручили нарукавні знаки

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео) Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео)
Батько 18-річного студента, який застрелив шістьох людей у Пермському державному університеті РФ, виявився військовим найманцем - він брав участь у російській агресії на Донбасі.
З боку збройних формувань РФ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий
Поблизу Новотошківського внаслідок снайперського пострілу загинув військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.
Loading...
Load next