Авіакомпанія Boeing та "Антонов" співпрацюватимуть в оборонних проєктах

Авіакомпанія Boeing та "Антонов" співпрацюватимуть в оборонних проєктах

Американська корпорація Boeing та українська компанія "Антонов", підписали меморандум про взаєморозуміння, який сприятиме співпраці в сфері обслуговування БПЛА.

Про це йдеться на сайті Boeing.

В угоді визначені такі сфери потенційної співпраці: навчання, логістична підтримка та послуги з капітального ремонту тактичних безпілотних літальних систем, які використовуються ЗСУ, зокрема ScanEagle. Крім того, компанії також вивчатимуть можливості надання "Антонов" інженерної підтримки Boeing.

Ця угода відкриває абсолютно новий рівень можливостей для впровадження найновіших і найефективніших рішень - на додаток до можливості майбутніх проєктів із Boeing в аерокосмічній та оборонній промисловості, - сказав гендиректор компанії "Антонов" Євген Гаврилов.

Він також наголосив, що сильна, інноваційна та ефективна оборонна промисловість є запорукою сталого економічного розвитку та національної безпеки.

Нагадаємо, Голова МЗС Польщі просив ЄС зняти обмеження на українські удари по рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next