У Дніпрі затримали підозрюваного у вбивстві Фаріон: деталі (ОНОВЛЕНО)

У Дніпрі затримали підозрюваного у вбивстві Фаріон: деталі (ОНОВЛЕНО)

У Дніпрі затримали підозрюваного у скоєнні вбивства Ірини Фаріон.

Про це у Телеграмі повідомив Президент Володимир Зеленський.

Щойно міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко доповів мені про затримання в Дніпрі підозрюваного у скоєнні вбивства Ірини Фаріон.

Операція із затримання була дуже непростою. Протягом цих днів над розкриттям убивства працювали сотні фахівців Національної поліції України, СБУ та інших служб.

Я вдячний кожному й кожній, хто щодня додавав більше фактів до картини злочину та наближає встановлення повної правди.

Затримано 18-річного хлопця. Тривають необхідні слідчі дії та експертизи. Доручив міністру внутрішніх справ представити суспільству всі деталі.

Також Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко додав, що Є достатньо доказів стверджувати, що саме затриманий стріляв у мовознавицю. 139 годин безперервної роботи величезної команди оперативників, слідчих, кримінальних аналітиків, експертів, інших поліцейських служб, співробітників Служби безпеки України. 

Врешті підозрюваного вистежили. Встановили особу. Маючи його фото, це була справа часу: смарт-камери відеоспостереження зловили його всюди. Ідентифікація зловмисника та його затримання - кропіткий процес, який вимагав найвищого професіоналізму, витримки та дисципліни, щоб не зробити жодної помилки, ‒ додав він.

Про фігуранта: 18 років, мешканець Дніпра. Під час підготовки до злочину він орендував щонайменше три квартири у Львові. Зараз затриманий в руках поліції. Важливо дізнатися всі деталі. Наразі слідство схиляється до думки, що стрілець - лише виконавець. 
 

Читайте також
У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ  пишуть про замовне вбивство (відео) У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ пишуть про замовне вбивство (відео)
У результаті вибуху загинули двоє людей, що знаходилися всередині автомобіля. На місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії.
Жахливе вбивство: у Дніпрі хлопець під час сварки викинув 20-річну дівчину з 8 поверху Жахливе вбивство: у Дніпрі хлопець під час сварки викинув 20-річну дівчину з 8 поверху
Правоохоронці розслідують цю справу, як умисне вбивство. Відповідна стаття Кримінального кодексу передбачає до 15 років ув’язнення.
Loading...
Load next