Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео)

Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео)
Наразі справу про ймовірне вбивство двох осіб у Дніпрі розслідує Служба безпеки України. Справу відкрили за статтею про вчинення терористичного акту.

Інцидент із вибухом авто у середмісті Дніпра трапився учора, 15 вересня. Потужний вибух в авто міг спровокувати саморобний вибуховий пристрій. Пристрій був розташований під днищем легковика і спрацював, коли водій, інструктор з тактичної медицини та мінної безпеки Олексій Кавлак, саме сідав за кермо. Внаслідок вибуху двоє осіб миттєво загинули на місці трагедії - водій та речниця ДСНС Дніпропетровської області Дарина Гречищева.

Про деталі вибуху автівки у Дніпро повідомляє "НВ".

За даними слідства, в автомобілі було встановлено саморобний вибуховий пристрій, - йдеться у повідомленні.

Внаслідок цього, пара підірвалася на саморобній вибухівці еквівалентом від одного до двох кілограмів тротилу. Автомобіль вибухнув під вікнами будинку, де водій автівки, Олексій Кавлак, орендував квартиру.

Нагадаємо, що вибух Nissan Primera, припаркованого на проспекті Богдана Хмельницького у Дніпрі, стався 15 вересня близько 9:00 ранку. Ударна хвиля була настільки потужною, що з шибок у вікнах сусіднього будинку повилітало скло, а водієві авто відірвало половину тулуба. Правоохоронці розслідують трагедію за статтею про терористичний акт. Глава "Українського легіону" Олексій Санніков заявив, що не розуміє, кому міг завадити його загиблий колега.

Внаслідок вибуху автівки загинули двоє людей: Дар'я Гречіщева – речниця ДСНС у Дніпропетровській області та волонтерка Червоного Хреста; Олексій Кавлак – член патріотичної організації "Український легіон".

Читайте також
У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ  пишуть про замовне вбивство (відео) У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ пишуть про замовне вбивство (відео)
У результаті вибуху загинули двоє людей, що знаходилися всередині автомобіля. На місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії.
В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео) В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.
Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото) Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото)
Ймовірною причиною пожежі у житловому будинку у Білогородці, що на Київщині була спроба приховати жорстоке вбивство. Вбитому чоловікові вирізали серце і частину легень.
Loading...
Load next