На Харківському напрямку ворог використовує мисливські рушниці для протидії українським дронам

На Харківському напрямку ворог використовує мисливські рушниці для протидії українським дронам

Російські загарбники поблизу Глибокого на Харківському напрямку почали масово використовувати мисливські рушниці для протидії безпілотникам Сил оборони України.

Про це повідомляє пресслужба ОТУ «Харків».

Зокрема, як йдеться в повідомленні, в районі населених пунктів Глибоке та Вовчанськ ворог проводить поповнення поточного некомплекту штурмових груп, здійснює розвідку маршрутів висування, зафіксовано здійснення логістичного забезпечення підрозділів противника з допомогою БпЛА.

Поблизу Глибокого для протидії БпЛА Сил оборони України окупанти почали масово використовувати мисливські рушниці. Крім того, відмічено застосування окупантами аерозольних гранат К-51, - заявили в ОТУ «Харків».

За інформацією пресслужби, загалом протягом минулої доби на Харківському напрямку відбулося 5 бойових зіткнень. Ворог завдав у напрямку позицій українських військ 11 авіаційних ударів із застосуванням 23-х КАБів, здійснив 44 удари дронами-камікадзе, а також 496 обстрілів українських позицій. Від початку цієї доби відбулося 2 бойових зіткнення у районі Вовчанська, одне з яких ще триває.

За минулу добу Сили оборони на Харківському напрямку знищили 47 одиниць озброєння та військової техніки росіян, втрати ворога - 123 особи, один окупант здався в полон.

Нагадаємо, Україна отримала ще вісім танків Leopard 1 від Німеччини та Данії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next