Країни Заходу закликали своїх громадян залишити Ліван

Країни Заходу закликали своїх громадян залишити Ліван

США, Велика Британія, Франція, Німеччина у нових рекомендаціях для подорожей закликають своїх громадян не відвідувати Ліван, а тим, хто перебуває у цій країні, радять негайно її залишити.

Про це повідомляє The Guardian.

Уряди Великої Британії, Німеччини, Франції та США попередили своїх громадян про небезпечність поїздок, закликавши їх залишити Ліван або уникати поїздок туди, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у Міністерстві закордонних справ Великої Британії вважають, що ситуація щодо війни між Ізраїлем та Ліваном "стрімко розвивається" та може зазнати ескалації "без попередження". Відомство застерігає громадян не сподіватися на те, що у разі надзвичайної ситуації їх вдасться швидко евакуювати.

Водночас посольство США у Бейруті закликає американців розробити "кризовий план дій" та подбати про свою безпеку "до того, як криза розгорнеться".

Деякі рейси до та з міжнародного аеропорту Бейрута були скасовані на початку тижня.

Нагадаємо, У МОЗ спростували фейк щодо поширення гарячки денге в Україні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Більше 20 підроблених паспортів України та Євросоюзу віз чоловік у Росію Більше 20 підроблених паспортів України та Євросоюзу віз чоловік у Росію
Громадянин Молдови намагався провезти 20 підроблених документів України, Великої Британії та країн ЄС. Далі їх мали доставити у Росію.
Loading...
Load next