У «Дію» додали військово-обліковий документ з QR-кодом

У «Дію» додали військово-обліковий документ з QR-кодом

На порталі «Дія» з’явилася можливість завантажити військово-обліковий документ з QR-кодом.

Про це повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації.

Тепер військово-обліковий документ з Реєстру призовників, військовозобов'язаних та резервістів можна отримати на порталі «Дія» — без візитів до установ та черг. Документ має таку саму юридичну силу, як паперовий, тож використовуйте його в будь-яких життєвих обставинах — від працевлаштування до проходження перевірки на блокпості, - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що документ матиме QR-код, за яким перевірятимуть його дійсність та інформацію з реєстру «Оберіг». Документ сформується, якщо в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів є вся необхідна інформація про людину.

Щоб отримати військово-обліковий документ, потрібно авторизуватися на порталі Дія за допомогою КЕП, обрати сервіс «Військово-обліковий документ», подати заяву, і протягом 10 хвилин він завантажиться в особистому кабінеті.

Послуга реалізується Міністерством цифрової трансформації спільно з Міністерством оборони за сприяння проєкту «Підтримка цифрової трансформації», що фінансується USAID і UK Dev. Партнер проєкту — Фонд Східна Європа.

Нагадаємо, Зеленський підписав дві важливі для ЗСУ угоди майже на 5 мільярдів - Умєров

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
До 4500 грн за послугу: у Києві головлікарю оголосили підозру у підробці COVID-сертифікатів До 4500 грн за послугу: у Києві головлікарю оголосили підозру у підробці COVID-сертифікатів
У Києві оголосили про підозру головлікарю лікарні через підробку сертифікатів про вакцинацію від Covid-19.
Loading...
Load next