Сили оборони вдарили по нафтобазі у Курській області рф

Сили оборони вдарили по нафтобазі у Курській області рф

Сил оборони провели атаку на Курську область росії у ніч проти 30 липня. Українські військові успішно уразили черговий стратегічний об’єкт — нафтобазу. 

Про це повідомив Генштаб ЗСУ. 

Під ударом опинилася нафтобаза «Логістичний центр №43» в селищі Вози. За даними розвідки, внаслідок атаки на об’єкті противника виникла пожежа. Детальнішу інформацію щодо наслідків ураження наразі уточнюють.

Удару завдала Служба безпеки України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

У Генштабі запевнили, що українське військо і надалі вживатиме всіх можливих заходів для підриву воєнно-економічного потенціалу росіян, щоб змусити їх припинити збройну агресію проти України. 

Нагадаємо, Президент Фінляндії вважає, що настав час для початку переговорів між Україною і росією

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Волинська ОВА підтвердила, що ракету по нафтобазі випустили з території Білорусі (відео) Волинська ОВА підтвердила, що ракету по нафтобазі випустили з території Білорусі (відео)
Увечері 27 березня росіяни випустили ракету по нафтобазі на околиці Луцька. Запуск відбувся з території Білорусі.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next