У ГУР розповіли про особливість нічної атаки дронів по Україні

У ГУР розповіли про особливість нічної атаки дронів по Україні

Під час масованої атаки "Шахедів" по Україні вночі 31 липня росіяни також запускали значну кількість відволікаючих дронів, щоб виснажити та розвідати українську ППО.

Про це повідомляє представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова в ефірі телемарафону.

Насправді нового чогось тут немає. Ворог давно використовує комбіновані удари. Ми були свідками й масованих ракетних ударів, і масованих ударів безпілотниками, і одночасно, - заявив Юсов, відповідаючи на питання, чому під час атаки злітали російські бомбардувальники, але ракет не пускали.

За його словами, це продовження пошуку для ворога більш оптимальних шляхів застосування подібної технології й тактики.

Можна відмітити, що цього разу була значна кількість так званих відволікаючих БПЛА, тобто без вибухової частини. Метою яких є виснаження і вивчення систем ППО. І це також не нова тактика. Сили оборони відпрацьовують і ефективно протидіють подібним викликам, - зазначив представник ГУР.

Нагадаємо, Штати забезпечать передані Україні F-16 власними ракетами - WSJ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка
Головна мета таких дій – «поповнення обмінного фонду».
Loading...
Load next