МОЗ спростувало фейк про нашестя отруйних павуків в Україні

МОЗ спростувало фейк про нашестя отруйних павуків в Україні

В Україні не було масового звернення до лікарів через укус отруйних павуків.

Про це повідомило Міністерство охорони здоровʼя.

Жодного масового звернення по меддопомогу через павуків не було. Єдиний випадок – укус павука каракурта в Одеській області. Постраждалий наразі отримує необхідну допомогу в лікарні, його стан стабільний, - йдеться у повідомленні.

У МОЗ зазначили, що цьогорічна спека дійсно активізувала павуків, але не більше того.

Летальних випадків не було. Тож якщо вам раптом "пощастить" зустрітися з отруйним павуком, не панікуйте – просто зверніться до медиків. Випадки, коли укуси найотруйнішого павука в Україні призводять до смерті, практично не трапляються, - наголосили у міністерстві.

Нагадаємо, У Харкові працівник ТЦК за хабар та постійну знижку в барі обіцяв не мобілізовувати працівників закладу

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Прикрили черговий "самвидав" COVID сертифікатів: підробляли тисячі свідоцтв про вакцинацію (відео) Прикрили черговий "самвидав" COVID сертифікатів: підробляли тисячі свідоцтв про вакцинацію (відео)
За попередніми даними, "прибутки" учасників схеми становили сотні тисяч гривень.
Смертельна аварія у Харкові: затримали 16-річного водія Infiniti (відео) Смертельна аварія у Харкові: затримали 16-річного водія Infiniti (відео)
За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження. В результаті ДТП загинув 58-річний кермувальник автомобіля Шевроле. Троє пасажирів Інфініті наразі перебувають в реанімаційному відділенні лікарні.
Loading...
Load next