У Харкові працівник ТЦК за хабар та постійну знижку в барі обіцяв не мобілізовувати працівників закладу

У Харкові працівник ТЦК за хабар та постійну знижку в барі обіцяв не мобілізовувати працівників закладу

У Харкові оголосили підозру працівнику одного з районних ТЦК за фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди з місцевого бару.

Про це повідомив обласний ТЦК та СП.

З даними слідства, на початку червня підозрюваний вимагав для себе хабар від керівників харківського бару-ресторану. За 1500 доларів і персональну картку з постійною знижкою на послуги він обіцяв не перешкоджати роботі закладу та не здійснювати мобілізаційних заходів стосовно його працівників та відвідувачів.  

Окрім того, фігурант пообіцяв забезпечити персонал ресторану фіктивними документами, які б «гарантували» їм відстрочку від мобілізаційних заходів.

Підозрюваного затримали «на гарячому» — під час отримання частини хабаря у вигляді знижкової карти в обмін на фіктивні документи.

Йому вже обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Працівника ЗСУ усунули від виконання службових обов’язків. У ТЦК пообіцяли, що за підсумками досудового розслідування та відповідно до судового рішення будуть вжиті необхідні дисциплінарні і кадрові заходи.

Нагадаємо, Росія починає третій етап тактичних ядерних навчань

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Незаконно утримують та катують 30 жінок: російські найманці пів року тримають українську вчительку в СІЗО Незаконно утримують та катують 30 жінок: російські найманці пів року тримають українську вчительку в СІЗО
За словами Денісової, лише через 30 днів після затримання рідним вчительки дозволили передати їй одяг та продукти.
Loading...
Load next