Зеленський подякував захисникам неба за ефективність та влучність

Зеленський подякував захисникам неба за ефективність та влучність

Президент Володимир Зеленський з нагоди Дня Повітряних сил Збройних сил України подякував захисникам неба за кожну збиту російську ціль, за ефективність та влучність.

Про це повідомив Зеленський у соцмережі.

Україна завжди буде вдячною всім, хто щодня віддано служить нашій державі і захищає життя наших людей від російського терору. Сьогодні ми особливо дякуємо всім нашим захисникам неба – українським воїнам Повітряних сил Збройних Сил України – за кожну збиту російську ціль, за ефективність та влучність, - зазначив Зеленський.

За його словами, від перших днів цієї війни Україна протистоїть російським ударам з повітря.

І наші воїни вже знищили тисячі російських ракет та дронів, сотні російських бойових літаків та гелікоптерів. Це значні результати. І ми робимо все, щоб українські Повітряні сили змогли ще більше. Точно зможуть! Слава нашим Повітряним силам! Слава Україні!, - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, Сили оборони України потопили російський підводний човен у Севастополі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Loading...
Load next