Сирський вручив нагороди бійцям бригади «Хартія»

Сирський вручив нагороди бійцям бригади «Хартія»

Головнокомандувач Збройних сил України, генерал-полковник Олександр Сирський нагородив бійців бригади «Хартія» Національної гвардії державними нагородами.

Про це повідомляє НГУ.

За високі досягненні у службі та захист держави семеро бійців бригади відзначено Почесним нагрудним знаком «Срібний хрест», ще семеро — «Золотий хрест», - ідеться у повідомленні.

Захисник бригади «Хартія» отримав почесний нагрудний знак «Хрест хоробрих»

П'ятеро військовослужбовців «Хартії» відзначені нагрудним знаком «Знак пошани».

Також за сумлінне виконання бойових завдань бійцям бригади були вручені й медалі «За сприяння Збройним Силам України», «Захиснику України» та «За сприяння обороні».

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Кількість бойових зіткнень зросла до 72

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото) На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото)
Сьогодні на Донбасі загинув 37-річний боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" Дмитро Товчигречка. Чоловік призвався на службу у січні 2021 року, це була його перша ротація.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Loading...
Load next