На передовій запустили ротацію військових — Сирський

На передовій запустили ротацію військових — Сирський

На фронті запустили процеси ротацій та заміни частин і підрозділів, які тривалий час виконують бойові завдання. 

Це анонсував головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський.

Позитивом є те що, незважаючи на доволі складну обстановку на всій лінії фронту, нам вдалося запустити процес ротацій та заміни частин і підрозділів, які тривалий час виконують бойові завдання на передньому краї. Це дозволить стабілізувати обстановку і позитивно вплине на морально-психологічний стан наших воїнів, – написав він.

За його словами, під час візиту на Запорізький напрямок в межах роботи там прийнято “всі необхідні рішення для підвищення бойових спроможностей наших бригад”.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби зафіксовано 79 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані
Поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я одного бійця – тяжкий, інших – задовільний.
Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України
Один з українських військових, який дістав поранення наразі перебуває у стані середньої тяжкості.
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
Loading...
Load next