У трьох містах Криму зафіксували холеру

У трьох містах Криму зафіксували холеру

У трьох містах тимчасово окупованого Криму - Сімферополі, Джанкої та Феодосії - зафіксовано спалах захворювання на холеру, що окупаційна адміністрація намагається приховати.

Про це повідомляє представництво Президента в Криму.

У Криму в Сімферополі, Джанкої та Феодосії зафіксовано спалах захворювання на холеру, яку окупаційна адміністрація намагається приховати, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що раніше з'явилася інформація про закриття пляжів у Феодосії через прорив колектора і злиття нечистот у море, що могло призвести до спалаху хвороби.

Ряд ЗМІ повідомили, що із середини червня цього року в Криму триває епідемія холери, яку окупаційна влада приховує. Зазначалося, що до Росздоровнагляду надійшов колективний лист-скарга від медиків однієї з сімферопольських лікарень. Вони вимагають перевірити та надати документи щодо відсутності забезпечення препаратами та засобами індивідуального захисту для персоналу лікарень під час «епідемічного розповсюдження холери, починаючи з червня 2024-го по нинішній час».

Нагадаємо, ПАРЄ розгляне резолюції щодо визволення військових і цивільних українців з полону

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Удари по Джанкою порушили логістику постачання зброї рф, — Інститут дослідження війни Удари по Джанкою порушили логістику постачання зброї рф, — Інститут дослідження війни
Вибухи на ворожій авіабазі біля окупованого Сімферополя пролунали 16 серпня.
Loading...
Load next