Загарбники в Луганську лишили бюджетників без зарплатні на систематичній основі, - ЦНС

Загарбники в Луганську лишили бюджетників без зарплатні на систематичній основі, - ЦНС

Загарбники систематично не виплачують бюджетникам в окупованому Луганську зарплати. Зокрема, проблема торкнулась і працівників транспортних установ.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зазначається, що цього разу окупанти вирішили зекономити на виплаті зарплат водіям трамвайно-тролейбусного управління т.зв. "ЛНР". Ця проблема триває ще від березня минулого року.

У тимчасово окупованому Луганську 16 водіїв місцевого комунального підприємства на сьогодні не доотримали щонайменше півтора мільйони російських рублів зарплати. Не виплати та заборгованості оплати праці тут є системними, - йдеться в повідомленні.

За даними ЦНС, це призвело до критичної нестачі водіїв громадського транспорту в окупованому місті. Така ж ситуація й у тимчасово окупованому Донецьку. Там на лінії виходять заледве третина автобусів, тролейбусів і трамваїв. Причина все та ж - немає водіїв.

Нагадаємо, Посадовцям Полтавської міськради оголосили підозру в розтраті на закупівлі дронів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Луганщині рейсовий автобус злетів у кювет: п'ятеро госпіталізованих (фото) На Луганщині рейсовий автобус злетів у кювет: п'ятеро госпіталізованих (фото)
Внаслідок ДТП пасажири мікроавтобуса перелами переломи кінцівок та численні забиття.
Війна на Донбасі: російські бойовики поранили захисника України Війна на Донбасі: російські бойовики поранили захисника України
На Донбасі протягом минулої доби, 16 липня, зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Проте, з початку поточної доби було зафіксовано 5 порушень режиму тиші.
"Включи гімн! На ніч включу": керівництво підбадьорювало прикордонників під час обстрілів Луганського загону у 2014 році (відео) "Включи гімн! На ніч включу": керівництво підбадьорювало прикордонників під час обстрілів Луганського загону у 2014 році (відео)
Державна прикордонна служба України оприлюднила записи розмови своїх військовослужбовців під час оборони Луганського загону в червні 2014 року.
Loading...
Load next