Командувач Нацгвардії відвідав бійців, які виконують завдання на важливих напрямках

Командувач Нацгвардії відвідав бійців, які виконують завдання на важливих напрямках

Командувач Національної гвардії України Олександр Півненко відвідав підрозділи НГУ, які виконують бойові завдання на важливих напрямках і вручив там нагороди.

Про це пресслужба Нацгвардії повідомила у Фейсбуці.

Зокрема Півненко відвідав бійців Центру спеціального призначення НГУ «Омега», які ефективно діють, застосовуючи набутий досвід, тактику, дрони та інші технічні засоби.

Характер ведення бойових дій постійно змінюється, і дійсно, зараз багато що відрізняється від того, яким було у 2022-му чи 2023-му роках. Тому ми постійно адаптуємо і підготовку, і тактику, обмінюємося досвідом, впроваджуємо сучасні технічні засоби, без яких ефективність на полі бою неможлива. Але незмінною залишається мотивація наших захисників, їхня наполегливість і рішучість, - зазначив командувач НГУ.

Під час спілкування з командирами і бійцями він ознайомився з оперативною обстановкою, особливостями дій на місцевості, а також із потребами, вирішення яких першочергово впливає на результативність роботи.

Також під час відвідання позицій та районів виконання завдань Півненко вручив військовослужбовцям НГУ нагороди.

Сьогодні увесь спектр наших задач на кожному напрямку має значення. Дякую кожному командиру і бійцям, які стійко, професійно і самовіддано виконують свої завдання і наближають нашу перемогу, - підкреслив він.

Нагадаємо, Застосунок «Армія+» менш ніж за добу завантажили 20 тисяч разів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next