У Рівному відкрився ще один молодіжний простір для переселенців

У Рівному відкрився ще один молодіжний простір для переселенців

У Рівному за фінансової підтримки урядів Данії та Королівства Нідерландів відкрився новий молодіжний простір “Твоя територія”, який створили для інтеграції молоді з числа ВПО та залучення нового покоління до розвитку молодіжної політики в області.

Про це повідомила пресслужба Рівненської ОВА.

На Рівненщині відкрився молодіжний простір для переселенців, - йдеться в повідомленні.

Молодіжний простір орієнтований на вимушених переселенців з Луганської та інших областей України, які знайшли свій прихисток на Рівненщині. Але до участі запрошують не лише ВПО, а й місцеву молодь.

В облдержадміністрації зазначили, що молодіжний простір відкрили в межах проєкту “Інтеграція та активізація молоді, зокрема з числа ВПО, шляхом створення платформи соціальної взаємодії молодіжних ініціатив в м. Рівне”.

Нагадаємо, На Волині два одесити хотіли незаконно перетнути кордон, їх затримали

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Рівненщині через удар блискавки загорілася школа -  ДСНС На Рівненщині через удар блискавки загорілася школа - ДСНС
Жертв та постраждалих немає. До гасіння було залучено 4 одиниці пожежної техніки та 12 вогнеборців.
Україна посилює контроль на кордоні із Білоруссю Україна посилює контроль на кордоні із Білоруссю
Україна ввела додаткові обмеження на кордоні з Білоруссю у Рівненські області. Зокрема запроваджено додаткові тимчасові обмеження.
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Loading...
Load next