В Одесі підозрюваний у пограбуванні хотів втекти із суду через вікно

В Одесі підозрюваний у пограбуванні хотів втекти із суду через вікно

В Одесі 22-річний хлопець, якого підозрюють у пограбуванні, спробував втекти із зали суду, вистрибнувши через вікно. Втекти не вийшло — до лікарні привезли з переломом ноги.

Про це повідомила поліція Одещини.

Так, поліціянти 15 серпня затримали жителя Одеси за підозрою у пограбуванні. За клопотанням слідчих 16 серпня суд обрав йому запобіжний захід — тримання під вартою. Під час засідання фігуранта супроводжував конвой.

Утім, як тільки суд виніс ухвалу, хлопець спробував втекти й вистрибнув з вікна зали суду, яка на другому поверсі. Його затримали правоохоронці.

Попередньо, у фігуранта закритий перелом пʼяткової кістки. Тепер йому загрожує покарання не лише за грабіж, а й за втечу з-під варти. Хлопцеві загрожує до 10 років за ґратами.

Нагадаємо, Кабмін погодив призначення нового голови Тернопільської ОВА

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Одещині водій в'їхав у будинок пенсіонера: поліція встановлює причини ДТП (фото) На Одещині водій в'їхав у будинок пенсіонера: поліція встановлює причини ДТП (фото)
В аварії ніхто не постраждав, проте при зіткненні автомобіль розтрощив стіну оселі.
В Одесі за спробу підкупу виборців засудили голову виборчкому В Одесі за спробу підкупу виборців засудили голову виборчкому
Київський районний суд Одеси засудив на п'ять років позбавлення волі голову виборчкому, яка разом зі своїм спільником мала намір підкупити понад 1 тисячу містян.
Loading...
Load next