В Одесі суд арештував "педагога-логопеда", яка розбещувала малолітніх дітей для свого чоловіка (фото)

В Одесі суд арештував "педагога-логопеда", яка розбещувала малолітніх дітей для свого чоловіка (фото)
Одеський суд арештував підозрювану у розбещенні неповнолітніх, яка під приводом індивідуальних занять із дошкільної підготовки, вчиняли над малолітніми дітьми сексуальне насильство. Жінка підбирала та змушувала діток до участі у сексуальних іграх зі своїм 57-річним чоловіком.

Київський районний суд Одеси арештував "педагога-логопеда" з Одещини, яку підозрюють у сексуальному насильстві над малолітніми дітьми. Про це повідомила пресслужба одеського суду.

За версією слідства, 53-річна жінка організувала вдома індивідуальні уроки психолога-логопеда, за допомогою яких готувала дітей до школи. Однак під час проведення приватних занять у її чоловіка виникла ідея, яка була націлена на задоволення його статевих потреб та примх з малолітніми дітками, які відвідували ці заняття.

Так, жінка серед дітей, які відвідують уроки, визначала тих, стосовно яких можливо вчиняти кримінальні правопорушення та, за допомогою психологічного впливу, схиляти їх до участі у діях сексуального характеру, та не допустити подальшого розголошення ними інформації про події, що відбуваються, - йдеться у повідомленні суду.

Подружжя, яке вчиняло сексуальне насильство над дітьми переконувало їх, що це не варто розповідати батькам, оскільки "це маленька таємниця, про яку ніхто не має знати". При цьому підозрювана просила дітей виконувати накази її чоловіка, а за гарну поведінку обіцяла їм солодощі.

Щодо чоловіка жінки, то відомо, що запобіжний захід наразі йому не обрали, оскільки у нього є проблеми зі здоров'ям.

Нагадаємо, що нещодавно правоохоронці на Одещині вручили підозру чоловікові та жінці, які під приводом індивідуальних занять із дошкільної підготовки вчиняли над дітьми сексуальне насильство. Пару підозрюють у розбещенні двох діток, 2015 та 2017 років народження. 

Читайте також
На Одещині викрили подружжя “педагогів”, яке вчиняло сексуальне насильство над дітьми (відео) На Одещині викрили подружжя “педагогів”, яке вчиняло сексуальне насильство над дітьми (відео)
Поліцейські Одеської області викрили подружжя “педагогів”, які під приводом індивідуальних занять із дошкільної підготовки дітей, вчиняли над ними сексуальне насильство. Свої "розваги" з малечою насильники знімали на мобільний телефон.
Сексуальне насильство над школярами: мешканця Запоріжжя засудили до 15 років тюрми Сексуальне насильство над школярами: мешканця Запоріжжя засудили до 15 років тюрми
Орджонікідзевський райсуд Запоріжжя присудив зловмиснику 15 років за ґратами.
Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину
Місцевого жителя, якого підозрюють у зґвалтуванні 16- річної дівчинки, взяли під варту. Під час обрання запобіжного заходу він повністю визнав свою вину у скоєному злочині.
Loading...
Load next