Україна вперше взяла участь у параді до Дня воїнів у Торонто

Україна вперше взяла участь у параді до Дня воїнів у Торонто

Українські військовослужбовці вперше взяли участь у параді до Дня воїнів у Торонто.

Про це повідомив генконсул України в Торонто Олег Ніколенко.

Представлення України на щорічному заході у найбільшому місті Канади було організоване Генеральним консульством України в Торонто.

Українські військовослужбовці. Наші захисники. Український прапор. Синьо-жовті кольори свободи. У найбільшому місті Канади. Надзвичайно пишаюся, що нам вдалося втілити цей важливий проєкт. Дякую нашим військовослужбовцям за участь, а також керівництву Canadian National Exhibition за таку можливість... Шануємо наших воїнів, дякуємо їм за захист, – зазначив Ніколенко.

Також він додав, що запрошення України до участі цьогоріч — підтвердження міцної дружби між нашими країнами.

Нагадаємо, Росіяни постійно намагаються скопіювати техніку, яка приносить успіх ЗСУ, - 3 ОШБр

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські найманці порушили режим тиші й обстріляли п'ять селищ на Донбасі Російські найманці порушили режим тиші й обстріляли п'ять селищ на Донбасі
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.
Ситуація в ООС: двоє військовослужбовців загинули внаслідок підриву на міні Ситуація в ООС: двоє військовослужбовців загинули внаслідок підриву на міні
Збройні формування Російської Федерації продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи.
Loading...
Load next