У Києві затримали чоловіка за підпал 12 автівок військовослужбовців

У Києві затримали чоловіка за підпал 12 автівок військовослужбовців

Поліція у Києві затримала чоловіка за підпал 12 автівок військовослужбовців. 

Про це повідомляє МВС України.

Фігуранта поліцейські викрили «на гарячому» під час закладки запалювального пристрою до чергового автомобіля військового. Пристрої зловмисник виготовляв сам, вони спрацьовували за визначеним часом.

Свої дії затриманий пояснив негативним ставленням до військових. Триває перевірка його причетності до інших злочинів, у тому числі проти основ національної безпеки України.

Слідчі поліції повідомили порушнику про підозру у скоєнні злочину. Судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Фігуранту загрожує від 3 до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, Для опанування Patriot ЗСУ знадобилося не 10 місяців, а 10 тижнів - Олещук

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі
У селі Рагівка Вишгородського району Київської області, 14 квітня зник дворічний хлопчик. Батьки дитини протягом п'яти годин намагались самостійно відшукати дитину, однак усі спроби були марними.
Loading...
Load next