Bloomberg: Союзники України не встигають передати їй засоби ППО, як обіцяли

Bloomberg: Союзники України не встигають передати їй засоби ППО, як обіцяли

Деякі союзники України в НАТО не встигають виконати обіцянки стосовно прискорення поставок систем протиповітряної оборони та іншого військового обладнання.

Про це агентству Bloomberg розповіли поінформовані джерела.

За словами джерел Bloomberg, деякі члени НАТО досі не виконали зобов'язання, які підтвердили на саміті Альянсу у Вашингтоні в липні, зокрема про відправлення щонайменше п'яти додаткових систем ППО дальнього радіусу дії.

Вони вважають, що обіцяні країнами Альянсу поставки зброї можуть не відбутись до осені, коли в Україні очікують відновлення російських ударів по критично важливих об'єктах інфраструктури.

Один із посадовців у розмові з Bloomberg зазначив, що деякі союзники України вчасно не надають військове спорядження українським силам резерву, що негативно впливає на обороноздатність України.

Нагадаємо, Німеччина до кінця року поставить Україні ще чотири системи IRIS-T

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Небо закриють: Україна отримає системи ППО та ПРО від Заходу вже восени Небо закриють: Україна отримає системи ППО та ПРО від Заходу вже восени
В Офісі Президента "оптимістично" налаштовані стосовно потрібних поставок протиповітряної оборони.
В Україну незаконно ввозили брендовий одяг під виглядом гуманітарної допомоги (фото) В Україну незаконно ввозили брендовий одяг під виглядом гуманітарної допомоги (фото)
Брендовий одяг ввозили в Україну під виглядом гуманітарної допомоги для малозабезпечених сімей. Цим самим "перевізники" ухилялись від сплати податків, що призвело до недоотримання державою десятків мільйонів гривень.
Loading...
Load next